Skip to main content
 

Izjave naših pacijentica

Kompetentnost i ljubaznost cjelokupnog osoblja koje sam upoznala ovdje mislim da mi se izvan ove ustanove neće više nikad ponoviti. Bilo mi je prelijepo. Ali posebno naglasak stavljam na medicinske sestre koje svojim ljubaznim i toplim pristupom doslovce stvaraju ugođaj doma. Stručnost i sposobnost ne moram ni naglašavati. Hvala svima! Ostanite uvijek ovakvi!

Zahvaljujem svima na ovako ugodnom iskustvu. Vi stvarno znate način da porođaj i sve oko njega ostane u prekrasnom sjećanju, kod vas se čovjek osjeća sigurno, informirano i može se opustiti i misliti samo na bebicu i sebe. Hvala vam od srca! Drago mi je da se u Hrvatskoj nalazi takva bolnica koja je na svjetskoj razini.

K.K., 31 god.

Kompetentnost i ljubaznost cjelokupnog osoblja koje sam upoznala ovdje mislim da mi se izvan ove ustanove neće više nikad ponoviti. Bilo mi je prelijepo. Ali posebno naglasak stavljam na medicinske sestre koje svojim ljubaznim i toplim pristupom doslovce stvaraju ugođaj doma. Stručnost i sposobnost ne moram ni naglašavati. Hvala svima! Ostanite uvijek ovakvi!

L. Z., 40 god.

Hvala rodilištu što mi je porod ostao u odličnom sjećanju, što sam u rodilištu naučila sve o brizi za moje dijete i što sam postala mama na najbezobolniji mogući način i što je najbitnije – na ljudski način

I.G., 36 god.

Nemam posebnih komentara osim potrebu da kažem koliko sam sretna i zahvalna što idem kući s zdravim djetetom. Brza reakcija svog osoblja pokazala je stručnost i iskustvo na najvišoj razini! Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu i hvala Vam na svemu!

S.A.,33 god.

Ekstra pohvale za izvrsno osoblje, koje ulijeva sigurnost, zna odgovore na sva pitanja i ima beskrajno strpljenja. Pristup pacijentu je za +5. Da imam desetero djece, svi bi bili rođeni kod Vas. I trudnički tečaj je bio super iskustvo, informativno i edukativno.

I.R.I., 30 god.

Hvala svima u Rodilištu Podobnik što ste uljepšali moju trudnocu i porod! Sve je kod vas bilo ugodno, a porod jedno prekrasno i posebno iskustvo! Nadam se da se u 2011. vraćam po još :)

M.P.M, 36 god.

Kod vas kao da sam bila na odmoru…i kući otišla s bebom… hvala svima od ♥

I.S.F., 32 god.

Porod koji prođe uz smijeh mame i tate, jel postoji nešto bolje od toga?? Hvala Vam.

T.P, 34 god.

Porod kod Vas bih opisala kao odmor u hotelu s 5 zvjezdica!

K.H., 35 god.

Svaki posjet Klinici je za mene bio jako pozitivno iskustvo zbog profesionalnosti i brige koju sam ovdje dobila. Naravno da sam bila puna pitanja i puno su mi pomogli savjeti i informacije za koje je moja doktorica odvojila vremena koliko god je bilo potrebno. Upravo takav angažirani i osobni pristup mi je pružio osjećaj sigurnosti kroz cijelu trudnoću. Svaki put se veselim pregledu tijekom kojeg mogu gledati bebu dok mi doktorica pojašnjava svaki detalj koji me zanima.

G.G.I., 30 god.

Bilo nam je stvarno čarobno. Tata je cijelo vrijeme bio s nama, na porodu i svo vrijeme s nama u apartmanu. Slušali smo glazbu, uživali u ljubaznosti, velikoj pažnji, i velikoj stručnosti i profesionalnosti. I čak kad smo došli doma smo malo maštali kako bi bilo lijepo vratiti se ovdje gdje su nas svi pazili…

J.M., 40 god.

Svoje dvije trudnoće sam kontrolirala kod profesora i u njega imam neizmjerno povjerenje. To mi se pokazalo više nego korisnim s obzirom da je dijete rođeno prerano, s određenim problemima. Došla sam u bolnicu i to su sve uspjeli brzo riješiti i time spasili život i mojoj bebi i meni. Ja sam na tome neizmjerno zahvalna i drago mi je da sam to obavila na ovaj način. Kad bi se i treći put odlučila, definitivno bi ovo bio moj odabir…

J.P., 39 god.
Close Menu

Rodilište & Poliklinika Podobnik

Sveti Duh 112, 10000 Zagreb, Croatia

☎ 01 639 8000 Ginekološka ambulanta
☎ 01 639 8001 Medicinska oplodnja
☎ 01 639 8002 Neurološka ambulanta
☎ 01 639 8020 Rodilište
☎ 01 639 8020 Hitna služba (0-24h)

☏ 01 639 8010 Fax
☏ 01 639 8019 Fax

podobnik@podobnik.hr
www.podobnik.hr

Pratite nas: