Skip to main content

VAŽNE OBAVIJESTI ?

By 19/03/2020Novosti

Poštovani pacijenti,
zbog aktualne epidemiološke situacije povezane s pandemijom Covid-19 virusom te porastom oboljelih u Republici Hrvatskoj, sukladno globalnim preporukama morali smo uvesti neke promjene i ograničenja kako bismo mogli organizirati svakodnevni posao uz što manje rizika za Vas kao naše pacijente i radi zaštite našeg cjelokupnog osoblja.
Rad cijele bolnice se i dalje odvija u smanjenom obimu uz stroge mjere dezinfekcije i zabranu bilo kakvih posjeta. Ako postoji ikakva sumnja da ste zaraženi koronavirusom (kontakt sa zaraženom osobom, nedavni boravak u inozemstvu, izolacija, simptomi prehlade/gripe), nismo Vas u mogućnosti primiti te Vas lijepo molimo da ne izlažete riziku ostale pacijente i osoblje.

Ginekološka i trudnička ambulanta bolnice i rodilište

Primamo samo  trudnice koje planiraju porod u našem rodilištu i sve naše trudnice koje dolaze na redovne trudničke kontrole, a ostale naše pacijentice samo u slučaju da je hitno ginekološko stanje.  Sve ostale pacijentice smo prisiljeni otkazati i zamoliti da odgodimo termin rutinskih pregleda za kasnije. Na dogovoreni pregled molimo Vas dođite SAMI u točno dogovoreno vrijeme, jer želimo smanjiti zadržavanje u čekaonici. NISU dozvoljene pratnje tijekom pregleda, pratnja na porodu niti bilo kakve posjete tijekom boravka u bolnici. Svjesni smo da nažalost ova novonastala situacija može teško pasti našim trudnicama i rodiljama, te Vam svakako pokušavamo olakšati trenutnu situaciju svojom podrškom i maksimalnom posvećenosti prije, tijekom i nakon poroda.

Odsjek za medicinski potpomognutu oplodnju (MPO)

Prema preporukama Hrvatskog društva za humanu reprodukciju (HDHR) i Europskog društva za humanu reprodukciju (ESHRE) morat ćemo na određeno vrijeme zaustaviti sve nove postupke medicinski potpomognute oplodnje (MPO), a trenutno samo završavamo postupke koji su već bili u tijeku. I dalje nastavljamo s ambulantnim radom Odsjeka za medicinsku oplodnju, uz stroge mjere dezinfekcije kako bismo zaštitili i Vas i nas. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju putem maila ivf@podobnik.hr ili telefona 01/6398-001.

Neurologija i kardiologija

Neurološka i kardiološka ambulanta NE RADE do daljnjega.

Dani otvorenih vrata se NEĆE održavati do daljnjega.

Pratite naše obavijesti na web stranici www.podobnik.hr i Facebooku, u kojima ćemo Vas obavijestiti o daljnjim koracima u radu te početku novih MPO postupaka.

Molimo Vas da se pridržavate svih uputa našeg osoblja jer radimo u interesu i Vašeg i našeg zdravlja.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju putem maila podobnik@podobnik.hr ili telefona 01/6398-000.

Zahvaljujemo se na razumijevanju i nadamo se da ćemo uskoro opet raditi u punom pogonu! ?

Tim SB Podobnik

Close Menu

Rodilište & Poliklinika Podobnik

Sveti Duh 112, 10000 Zagreb, Croatia

☎ 01 639 8000 Ginekološka ambulanta
☎ 01 639 8001 Medicinska oplodnja
☎ 01 639 8002 Neurološka ambulanta
☎ 01 639 8020 Rodilište
☎ 01 639 8020 Hitna služba (0-24h)

☏ 01 639 8010 Fax
☏ 01 639 8019 Fax

podobnik@podobnik.hr
www.podobnik.hr

Pratite nas: