Klub sretnih mama

Kako bismo s Vama dijelili radost rođenja Vašeg djeteta te pružili zahvalnost na ukazanom povjerenju, predstavljamo Vam naš Klub sretnih mama.

Klub sretnih mama

Drage naše mame, kako bismo s Vama dijelili radost rođenja Vašeg djeteta te pružili zahvalnost na ukazanom povjerenju, predstavljamo Vam naš Klub sretnih mama.

Danas već nakon punih 9 godina rada, možemo s ponosom istaknuti da je u našem rodilištu na svijet ‘došlo’ više od 2655 prekrasnih beba.

Povodom petog rođendana rodilišta smo za mame, čije bebe su rođene u našem Rodilištu, osnovali Klub kako bismo vam barem malo olakšali svakodnevne napore  traženja kvalitetnih ponuda na tržištu te vas upoznali s određenim sadržajima za dobrobit vas i vaše djece, uz značajne uštede.

Sve članice kluba će dobiti brošuru u kojoj mogu naći probrani niz naših partnera, koji vam svojim proizvodima ili uslugama, uz određene pogodnosti, mogu omogućiti još kvalitetnija iskustva roditeljstva i odrastanja djeteta.

Trudnice koje će tek roditi u Rodilištu Podobnik, dobit će karticu Kluba još u Rodilištu. Mame koje su već rodile u Rodilištu Podobnik molimo da nam se jave na klubmama@podobnik.hr te da uz svoje podatke (ime i prezime, adresu, broj telefona) navedu i ime, prezime te datum rođenja djeteta/djece.

Hvala svima,

Rodilište Podobnik

Popis partnera Kluba sretnih mama